viernes, 2 de marzo de 2012

fULL MONTY


      SINOPSI:Aquesta pel·lícula tracta d'un grup d'homes poc atractius que després de ser acomiadats del sector metal·lúrgic es troben a l'atur sense res de diners i alguns amb família, a voltes enganyada. Per açò, decideixen fer un càsting per a trobar homes que sàpiguen ballar. Ho aconsegueixen i munten un grup d'stripers.
    PERSONATGES:
         GAZ: Aquest tenia un fill petit i no s'entenia amb la mare d'aquest, és a dir, la seua ex dona. Li havia de pagar diner a la mare per al seu fill i com és normal, sense tindre treball, no tenia diners.
         NATHAN: Fill de Gaz. Al principi no li agradava la manera de viure i de ser del seu pare però , va passant el temps i s'adona de que el seu pare fa eixe l'striptease per a aconseguir diners per a ell.
         DAVE: Treballava a la Fàbrica Sheffield, i era molt gros pel que sempre anava dient que estava deixant de menjar per a aprimar-se però, mai ho aconseguía.
         GERALD: Sempre estava criticant als seus amics per la manera que tenien de fer les coses. Ell va començar a buscar treball perquè la seua dona no sabia que estava a l'atur i li anaven a llevar la casa però, mentre estava a l'entrevista de treball els demés (amics/companys de l'atur) van anar i per la finestra començaren a fer el borinot i van aconseguir que no li donaren el treball. Va ser aquest el que després els va ajudar a fer la coreografia de l'striptease ja que, era el que millor ballava del grup.

OPINIÓ PERSONAL: És una pel·lícula que contraposa la idea de pobresa, atur, etc...amb l'humor negre. Es molt entretinguda i mostra un striptease d'homes no massa comú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario